Full fart mot sportlovet!

Nu är öppet hus avklarat och vi närmar oss sportlovet. Snart kör de nationella proven igång, håll utkik med din lärare så att du är beredd när de kommer.

Det kommer vara en del elever från 9:an som är här och skuggar er den närmsta tiden, vissa av er kommer få lite extra uppdrag när de är här. Det kan vara att du får hjälpa dom till rätt lektion eller att de följer just dig en dag.

Postat 2018-02-08 (15:44) av | Lämna en kommentar

Ny termin

Nu kör vi igång vårterminen!

Som ni säkert märkt är det ett lite förändrat schema, kolla alltid in det via elevfliken på hemsidan. Där står alltid det rätta schemat.

Postat 2018-01-10 (17:37) av | Lämna en kommentar

Utvecklingssamtal

På onsdag 8/11 är det dags för höstens utvecklingssamtal.

Plötsligt är halva höstterminen snart avklarad  och det är dags att se hur det har gått hittills. På måndag vecka 45 kommer elevernas omdömen att vara synliga i It´slearning, kolla gärna in dom innan samtalet. Vi kommer ha tider för samtal under hela onsdagen, information om detta  kommer skickas ut från mentorerna.

Postat 2017-10-30 (11:27) av | Lämna en kommentar

Ny studieresa!

Vecka 47 är det dags igen för en studieresa. Den här gången åker vi söderut till Stockholm, mer information om exakt program kommer att skickas ut efter höstlovet.

Postat 2017-10-16 (10:23) av | Lämna en kommentar

Skolfoto

Torsdag 14/9 kl 14 är det dags för skolfoto i aulan. Du kommer även kunna ta enskilda foton.

Postat 2017-09-14 (10:39) av | Lämna en kommentar